Paraplybilde

Vi fikk en oppgave der vi skulle  ta et bilde med en paraply og som skulle utrykke noe

Velg ett av bildene dine og beskriv kort hva du vil utrykke, beskrivelse av komposisjon og en vurdering av bildet ditt- hva ble bra? Hva kan forbedres?

Jeg synes først det var litt vanskelig å komme på noe krativt kun ved hjelp av en paraply. Jeg googlet litt for å finne inspirasjon til bildet. Jeg kom opp med i ideen om at jeg skulle ta bilde av en jente som satt ensom og alene og ventet på bussen. Utrykket i ansiktet hennes viser at hun ser trist ut. 
Jeg valgte å plassere modellen litt høyre i bildet for å skape mer bevegelse i bildet. Jeg redigerte fargene litt mer dystre i photoshop for at utrykket og budskapet skulle komme tydligere frem.

Alt i alt likte jeg oppgaven ganske godt. Vi fikk god tid og det var ikke alt for vanskelig å komme med en ide. Men jeg er ikke så veldig fornøyd med bildet fordi jeg føler jeg kunne gjort mer ut av ideen og valgt et annet utsnitt for å skape mer balanse. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Løvrak

Amalie Løvrak

17, Ringerike

Hei! Jeg heter Amalie Løvrak og er en 17 år gammel jente. Jeg går andre året på medie&kommunikasjon i Hønefoss og denne bloggen vil kun være skolerelatert.

Kategorier

Arkiv

hits