Habitus

Oppgaven vi fikk var at vi skulle ta tre bilder som man måtte ha en viss forhåndskunsskap for å kunne forstå. Bildene skulle være i A4 format og settes inn i InDesign med en passende forside. Vi skulle starte med å lage tre grovskisser til hvert bilde og en finskisse i photoshop. Vi fikk kunn lov til å ta et bilde på skolen og alt materiell måtte være egenprodusert. 

Jeg startet med litt idèmyldring for å komme opp med hva jeg ville ta bilder av. Da jeg hadde kommet opp med tre ideer måtte jeg lage ferdig alle skissene før jeg kunne begynne å ta bildene. Da jeg ferdig med dette begynte jeg med litt redigering  av bildene før jeg satte de inn i en fotomappe i InDesign.Jeg tenkte egentlig ikke så mye på komposisjonsprinsippene når jeg tok bildene, men tenkte heller litt mer på hvilke miljøer de forsjellige personene ville passe inn i. På det nederse bildet valgte jeg å bruke fotostudio for å få en hvit bakgrunn siden modellen var kledd i mørke farger. Selv om hvit og svart er to veldig sterke kontraster syntes jeg det fikk frem modellen bedre.

3 kommentarer

Victoria.

08.10.2014 kl.12:58

OMGGGAAADDDD for en kul blogg

Amalie Løvrak

08.10.2014 kl.12:58

Victoria.: OMGGGAAADDDD tusen takk du er kul og best og snill og pen

Sunniva

08.10.2014 kl.13:01

foressten heter jeg sunnivariis.blogg.no, jeg er en 17 år gammal jente som bor med mamma, pappa og lillesøstra mi :) hun heter aurora, mamma heter therese og pappa heter per olav. søker brevvenn, kontakt meg på suhr@live.no om du også ønsker noen å skrive brev til i hverdagen.

Skriv en ny kommentar

Amalie Løvrak

Amalie Løvrak

17, Ringerike

Hei! Jeg heter Amalie Løvrak og er en 17 år gammel jente. Jeg går andre året på medie&kommunikasjon i Hønefoss og denne bloggen vil kun være skolerelatert.

Kategorier

Arkiv

hits