Oppgave 1&2

Hei!

Vi har fått i oppgave å presentere to oppgaver vi har hatt i år med enten tekst, bilde, illustrasjon eller video. 

Oppgave 1 - Vi skulle lage en plakat for en "fotoutstilling", ved bruk av gamle bilder vi allerede hadde. Kravene var at plakten skulle inneholde navn på utstillingen, fotografens navn, sted der utstillingen skulle holdes og tid. 
Fremgangsmåten var egentlig ganske lett fordi vi skulle bruke gamle bilder. Jeg valgte et rasismebilde jeg allerede hadde tatt og fant dermed ut navn på utstillingen utifra det. Deretter la jeg på litt effekter og tekst i photoshop.

 

oppgave 2 - Oppgaven var å lage en plakat, visitkort eller cd-cover ved bruk av forskjellige mønstre i photoshop. Kravene var å velge tre ulike ulike medium (altså plakat, visitkort, cd-cover osv..) som effektene skulle anvendes i. Deretter skulle vi definere målgruppen og forettningside ved bruk av egenproduserte bilder. Vi måtte også skrive en rapport. 
Fremgangsmåten var å starte med å lage mønstret jeg ville bruke og velge hvilke farger jeg ville ha med. Deretter valgte jeg utseende og hvilke bedrift jeg ville lage visittkort for. Tilslutt la jeg på tekst og litt ekstra effekter.  
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie Løvrak

Amalie Løvrak

17, Ringerike

Hei! Jeg heter Amalie Løvrak og er en 17 år gammel jente. Jeg går andre året på medie&kommunikasjon i Hønefoss og denne bloggen vil kun være skolerelatert.

Kategorier

Arkiv

hits